Underboring i Herning og omegn

Hos Skovby Entreprenør ApS v/Karl Ove Christensen tilbyder vi underføring af kabler, rør, vandledninger og andre mindre rørtyper. Underføring bliver primært benyttet når førnævnte skal føres ind til boliger eller andre bygninger, og én af de klare fordele er, at man slipper for at få gravet hele haven op.

Maskinen man benytter kaldes en “raketskyder” eller en “muldvarp”.​

Underføring og underboring
Underboring kan siges at være en mere avanceret form for underføring, som ofte benyttes i forbindelse med længere og mere komplicerede opgaver. Eksempelvis hvis et kabel skal føres 200 meter under jorden og under et vandløb. Ofte forveksles disse to begreber.​

Vi varetager din kommende underføringsopgave i Vestjylland. Vi har førhen udført opgaver i Videbæk og Herning samt i en radius af 50 kilometer her fra – heriblandt i Ringkøbing og Ikast.

Mere information om styret underboring
Vi står gerne klar til at besvare dine spørgsmål og giver også gerne et uforpligtende tilbud på styret underboring hos dig. Vi varetager dog ikke styret underboring i forbindelse med kloakker.

Kontakt Karl Ove Christensen og Skovby Entreprenør ApS på tlf. 20 76 34 15.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 20 76 34 15 eller send os en email på skovby.entreprenor@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Er det tid til der skal bygges?