Wrapballer

Hos Skovby Entreprenør ApS v/Karl Ove Christensen tilbyder vi at lave mini wrapballer på op til 50 kilo. Vi kører gerne ud til din mark og udfører arbejdet, så du får wrappet din halm eller dit hø af en professionel.

Det koster mellem 35 og 40 kroner pr. mini wrapballe. Udover at vi tilbyder konkurrencedygtige priser, er vi også effektive og dukker op, når du har behov for vores hjælp.​

Fra vores base i Videbæk i Vestjylland kører vi gerne med vores maskiner i en radius af 50 kilometer og hjælper dig med at løse opgaverne i marken.

Ønsker du at købe mini wrapballer?
Har du få heste kan en mini wrapballe være en ideel halmløsning. Vores erfaring siger os, at en mini wrapballe holder i en uges tid efter åbning.

Kontakt Skovby Entreprenør ApS v/Karl Ove Christensen
Ønsker du yderligere oplysninger om mini wrapballer, er du altid velkommen til at kontakte Karl Ove Christensen på tlf. 20 76 34 15.

Ved eventuelle forespørgsler i forbindelse med mini wrapballer kan du også sende os en mail på skovby.entreprenor@gmail.com. ​

Vi kan lave mini wrapballer på op til 50 kg. Kontakt os på 20 76 34 15 og hør mere.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 20 76 34 15 eller send os en email på skovby.entreprenor@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Er det tid til der skal bygges?